Events 07.11.2018

Advent u ALH | 1.12.2019.-6.1.2020.

Najljepše vrijeme je pred nama…

Ovog adventa, naši hoteli zasjat će u punom duhu božićnih blagdana. Proslavite čarobne dane adventa u blagdanskom okruženju legenardnog Hotela Excelsior ili jedinstvenog Hotela Kompas, te uz bogat zimski program uživajte u druženju uz brojne glazbene goste i prigodnu ponudu pića i tradicionalnih slastica. Nadomak starog grada i već omiljenog Dubrovačkog zimskog festivala, Hotel Excelsior Dubrovnik pravo je mjesto za zimske večeri s pogledom na osvjetljene zidine, dok Hotel Kompas nudi opuštenu prazničnu atmosferu uz prigodne glazbene večeri u Uvali Lapad.

Advent u Excelsioru

uživajte u jedinstvenom pogledu na stari grad s naše grijane terase …

Uživajte u prigodno ukrašenom interijeru luksuznog hotela Excelsior i prepustite se duhu blagdana.

Program započinje paljenjem blagdanske rasvjete 1. prosinca, a nastavlja se svake večeri glazbom uživo na Abakus Piano baru i grijanoj terasi s koje se pruža najljepši pogled na starogradsku jezgru. Hotel Excelsior pripremio je bogat izbor tradicionalnih dubrovačkih slastica i prigodnih koktela.

 

** Svakog dana od 16:00 do 20:00 iskoristite 30% popusta na cjelokupnu ponudu Abakus Piano Bara.


** Za sve posjetitelje ulaz na adventske koncerte je slobodan, uz besplatan parking u blizini hotela.

01

Koncerti na Abakus Piano Baru

**Srijeda, 04.12. u 19.00h Marko Tolja………  **Srijeda, 11.12. u 19.00h Zoran Predin & Matija Dedić ** Srijeda, 18.12. – 19.00h Radojka Šverko 
Hotel Kompas Dubrovnik

tjedni glazbeni program u blagdanskom ruhu s pogledom na uvalu Lapad …

Hotel Kompas nudi glazbene večeri četvrtkom i subotom s početkom u 18.00 do 20.00 u živopisnom baru Zenith na gornjem katu hotela.

Svakog dana od 16:00 do 20:00 sati uživajte u popustu od 20% na cjelokupnu prigodnu ponudu hrane i pića u barovima Zenith Bar i Sphere Lounge.

Najbolje tek dolazi…

DOČEK NOVE GODINE U HOTELU EXCELSIOR

Proslavite Novu godinu u Hotelu Excelsior! Uz odličan party na Abakus Piano Baru s pogledom na dubrovački stari grad, live DJ nastup, premium open bar i snack kanapei! Uživajte u najboljem pogledu na novogodišnji vatromet iznad stare luke, dok uz čašu šampanjca nazdravljate novoj godini… 

Za informacije i rezervacije kontaktirajte nas na 020/300 300

ili na reservations@alh.hr 

Share

Visit us on Instagram

For a better user experience please view this website on a different browser: