Events 15.11.2022

Najljepše vrijeme je pred nama…

Prigodna Adventska Ponuda

Ovog adventa, naši hoteli zasjat će u punom duhu božićnih blagdana. Pridružite nam se u Hotelu Excelsior i Hotelu Dubrovnik Palace, udobno se smjestite u ugodnoj toplini blagdanskog dekora i uživajte u vrhunskoj usluzi s prekrasnim pogledom…

Ovih blagdana, legendarni Hotel Excelsior i elegantni Hotel Dubrovnik Palace pozivaju vas da proslavite čarobne dane adventa u blagdanskom okruženju. Program započinje paljenjem blagdanske rasvjete  27. studenog, a nastavlja se svake večeri tijekom cijelog mjeseca uz prigodnu blagdansku ponudu pića i tradicionalnih slastica. Nadomak starog grada i već omiljenog Dubrovačkog zimskog festivala, Hotel Excelsior Dubrovnik pravo je mjesto za zimske večeri s pogledom na osvjetljene zidine, dok Hotel Dubrovnik Palace nudi opuštenu prazničnu atmosferu.

Advent u hotelu Excelsior 

Uživajte u jedinstvenom pogledu na stari grad s naše grijane terase i prepustite se duhu blagdana.

I ovog Adventa pozivamo Vas da nam se pridružite u Hotelu Excelsior te uživate u najljepšem pogledu na Grad uz i toplu božićnu atmosferu te prigodnu “slatku blagdansku ponudu“ koja je dostupna svakodnevno tijekom cijelog Adventa na Abakus Piano Baru.

Preuzmite blagdansku ponudu pića i slastica Abakus Piano Bara…

Advent u Hotelu Dubrovnik Palace

U Hotelu Dubrovnik Palace, naš Sunset Lounge s prekrasnim pogledom na Jadransko more nudit će bogatu svečanu ponudu slastica i pića. 
(Za poseban ugođaj svečanih večeri tijekom Adventa, posjetite nas u zalazak sunca te uživajte ​​uz otvoreni kamin.)
Najbolje tek dolazi…
Hotel Excelsior Christmas Interior

Share

Visit us on Instagram

For a better user experience please view this website on a different browser: